City Dog City Dog
    A C T I V I T E I T E N K A L E N D E R Zoeken | Sitemap    

City Dog biedt jullie elke week drie lessen aan. Elke zondagochtend om 09.30h beginnen we met een les voor de gevorderden. Om 10.30h begint de les voor de beginners. Op donderdagavond om 19.30h is er ook een les voorzien.

Hier vind je een overzicht van de eerstvolgende activiteiten:

                                                    Gevorderden cursus
[ Gevorderden cursus ]
Beschrijving: Deze les is voor jongvolwassen of volwassen honden die reeds de pubercursus gevolgd hebben. Hun baasjes vinden het tof in groep bezig te zijn met hun hond. Deze oefeningen zijn van een moeilijkere graad.
Datum: zondag, 21 januari
Tijdstip: 09.30 - 10.30 h
Locatie: Kolonel Dussart Plein ( binnenkant ring)


                     Zondagsles - Beginners
[ Zondagsles - Beginners ]
Beschrijving: Deze les gaat door voor onze puberhonden die onze puppycursus goed doorlopen hebben. De baasjes leren in deze cursus omgaan met het pubergedrag van hun jonge hond. We oefenen op allerlei plaatsen waaronder het centrum van de stad Hasselt. Zo doende leert je hond in elke omstandigheid rustig te zijn.
Datum: zondag, 21 januari
Tijdstip: 10.30 - 12.30 h
Locatie: Kolonel Dussart Plein ( binnenkant ring)


                                                                                                                         Puppy party!!!
[ Puppy party!!! ]
Beschrijving: Jonge pups die de puppy cursus volgen kunnen GRATIS een 8 tal opeenvolgende weken langskomen om hun pup te socialiseren met andere hondjes, andere mensen, kinderen, verkeer en allerlei andere dingen. Spelvaardigheden ontwikkelen, controle voor spel, preventie angst en agressie op latere leeftijd staat centraal in dit socialisatie uurtje. groep 1 ( jonge hondjes vanaf 20 weken leeftijd) => start les om 11h30 groep 2 ( pups onder de 20 weken leeftijd ) => start les om 12h Mensen die van plan zijn een puppy aan te schaffen. Neem best ruim op voorhand contact ( liefst zodra je weet dat de pup geboren is), er is namelijk meer vraag dan aanbod voor de puppycursus. Pups starten best op 8 weken leeftijd. Kersverse puppy eigenaars die wensen deel te nemen, best even contact opnemen via kris@citydog.be of gsm 0478 280251 dan krijg je alle info over de cursus.
Datum: zondag, 21 januari
Tijdstip: 11.30 - 12.30 h
Locatie: Kolonel Dussart Plein ( binnenkant ring)


      HONDEN ZWEM - LES !!!
[ HONDEN ZWEM - LES !!! ]
Beschrijving: Vandaag gaan we onze honden leren zwemmen en dit in een speciaal verwarmd hondenzwembad zie www.aquadog.be Het is de bedoeling dat enkel de hondjes zwemmen. Baasjes mogen gelukkig of misschien wel helaas aan de kant staan deze keer. Maar heb maar geen schrik....nat zal je worden dus trek maar goed regenjasje aan! Inschrijving per mail was verplicht voor deze activiteit. Heel veel water plezier!!! Opgelet, wees op tijd aub ter plekke. Ik heb de ingeschrevenen een mail bezorgd met tijdstip. Voor adres zie www.klaverhoeve.be. Hond dient NUCHTER te zijn voor de zwemles, geen eten geven die zondag en gelieven een leiband en halsband mee te brengen naar de zwemles. Kris
Datum: zondag, 28 januari
Tijdstip: 09.00 - 12.00 h
Locatie: Lanaken bij www.aquadog.be


[ Relevante links ]

Activiteitenkalender

Locatie

Inschrijven